maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kauheimmat korvamadot ikinä

Kesäkuun blogitekstien määrä on naurettavan pieni, saatte varautua samanmoiseen määrään myös tässä kuussa, ellei peräti pienenpäänkin. Mutta eihän kesää ookaan tarkotus viettää tietokoneella? Vai???

Koska mitään kertomisen arvosta ei oo tapahtunu (PAITSI TÄNÄÄN SISKO TÄYTTÄÄ 6v (mutta siitä jotain myöhemmin)) niin päästään postauksen aiheeseen johon otsikko jo viittaa:

KORVAMATOIHIN!


(anteeksi jo etukäteen verbaalinen lahjattomuuteni, korvaavia adjektiiveja kamalalle on hankala keksiä :()

<-- tuossa korvamadon olemusta täydellisesti kuvaava biisi.

Jaa että mitäs ne ovat. Korvamadot ovat kaikenlaisia mahdollisimman ärsyttäviä musiikkikappaleita, jotka jäävät päähän soimaan. Viime viikolla töissä kärsin ihan hemmetin ärsyttävistä korvamadoista enemmän kuin tarpeeksi, osaksi kiitos veljeni, joka pitää suoraansanottuna paskan musiikin täysillä huudattamisesta minun huoneeni oven vieressä, osaksi kaikkien leirien, joilla on leikitty ties minkämoisia laululeikkirallatuksia, ja osaksi siksi, että mun aivot on keksinyt jostain vanhoja biisejä toistettaviksi.

Korvamatoa kuvaillaan Wikipediassa näin:
"Korvamato tarkoittaa musiikkikappaletta tai sävelmää, joka toistuu mielessä vastoin tahtoa, pakonomaisesti ja jota on vaikeaa lakata ajattelemasta. Sana on käännöslaina, ja sen alkuperä on saksan kielessä, jossa käytetään nimitystä Ohrwurm. Suomessa ilmiö tunnetaan yleisemmin nimellä musiikin soiminen päässä."


F-F-F-FALLIIIIIIINGG tää on ihan kamala kun F-F-F-FALLING toistuu sun päässä niin F-F-F-Fuckin monta kertaa että sun tekis vaan mieli F-F-F-FALLING ARG

Lastenleiriltä päähäni jäi tässä Tommin esittämä Nooan arkki-leikki:


...sekä Auringonkukka-leikki. Nämä kun pyörivät korvissa päivän tai pari, oot valmis hakkaamaan jokaisen joka mainitsee sanan auringonkukka (vaikkakin vain puutarhatarkoituksissa) tai kertoo jotain eläimistä tai rankkasateesta tai soutamisesta, koska mikä tahansa näistä sanoista aloittaa mun päässä kyseisten rallatusten laulamisen.
Lisää wikipediatietoutta:
"Cincinnatin yliopistossa korvamato-ilmiötä tutkivan professori James Kellarisin mukaan korvamadoksi päätyvän musiikin tyypillisimpiä piirteitä ovat hyväntuulinen melodia sekä mukaansatempaavan ja ärsyttävän välillä liikkuva paljon itseään toistava sanoitus. Kellarisin mukaan tyypillisiä korvamatoja ovat esimerkiksi Village Peoplen ”YMCA”, Los del Rio -yhtyeen ”Macarena” ja Baha Men -yhtyeen ”Who let the dogs out”. Tutkimusten mukaan korvamadoista kärsivät eniten ihmiset, jotka kuuntelevat usein musiikkia, ja joilla on neuroottisia tapoja, kuten esimerkiksi kynien pureskelu ja sormilla näpyttely. Lääkitys, jolla hoidetaan pakko-oireista häiriötä ja ahdistuneisuutta, helpottaa myös musiikin pakonomaista toistumista."



Toissaviikkoisen isostelun aikana tanssittii myös macarenan tahtiin. Että mistäsköhän tämä olisi jäänyt päähän soimaan. Muistan kun päiväkotiaikana meidän piti tanssia macarena-tanssia, vihasin tätä biisiä silloin, vihaan sitä edelleen.

"Lassi Liikkasen, joka on tutkinut ilmiötä ja työskentelee Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT:ssä, mukaan altistus on ehkä tärkeämpi tekijä kuin musiikilliset elementit: päässä alkavat pyöriä laulut, joita on viime aikoina kuullut. Musiikkiesitys voi tulla mieleen asoosiaatioketjun kautta; esimerkiksi jos joku suunnittelee Tallinnan-matkaa, hänen päässään saattaa alkaa soida Juice LeskisenEesti (on my mind). Liikkasen arvion mukaan musiikki soi päivittäin päässä lähes 60 prosentilla ja viikoittain 90 prosentilla suomalaisista"


Jos tää alkaa soimaan päässä, niin sitä on pakko laulaa, varsinkin jos paikalla on kavereita. Loppupäivä sujuuki sitte joka välissä hoilaillessa. Maailman hirvein biisi, johon jostain syystä osaan sanat ulkoa...

Mua ärsyttää kyllä ihan kauheesti kun Jani kuuntelee se kamalia biisejä volat kaakossa, joten kaikki ne kappaleet voisin lisätä tähän listaan. Mm. se voisinks mä olla sun koira-biisi on ihan hirveä, toivon etten ois koskaan kuullutkaan sitä! Samoin ihan sama mulle, mä teen sen sulle-renkutuksen olisin halunnut jättää kuulematta, ja se jää kaikista pahiten päähän junnaamaan.

         
JA LEVIKSET REPEE ON KAMALIN BIISI IKINÄ!! Toivottavasti paska musamaku ei tartu hyihyi! Tää biisi aiheuttaa mulle oksennusrefleksin. Ja tää ku soi päässä niin ei ei ei ei ei ei ei ei ja ei.


...Tää biisi taas jää niin pahasti päähän soimaan että vältän kuuntelua ihan senkin takia, ei sillä että tykkäisin tästä muutenkaan :D JOSSULLAONTOINEN lalllalllallallaalaa JOSSULLAONTOINEN lallallllalalllallal JOSSULONTOINENJOSSULONTOINEN
Ja tässä vielä perjantaibiisi. Ehdoton laulukappale tämäkin, yksin, kavereiden tai niiden hölläilysipsien kanssa. Lähes aina kun on perjantai, niin tämä soi päässä. Kesäloma ei tuo tähän poikkeusta. Ja vaikka nyt on maanantai, laulattaa silti.
Perjantai höllläääillääääään!!!

"Korvamadoista irti pääsemiseen ei ole tehokkaita tapoja"
JOTEN NAUTTIKAA NÄISTÄ! (:

6 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus ja voi nyt noi biisit soi päässä.. !

    Liityin lukijaks, blogis vaikuttaa kivalta :)

    http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. voi anteeksi! :DD mäkin kävin liittymässä sun lukijaks, tosi kivoi valokuvia osaat ottaa! :3

    VastaaPoista
  3. Hei! Tästä puuttuu Jukka Pojan "Pläski "!!! Se on sellanen piece et huh :D

    Pimeä Puoli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOI EI vitsit seon ihan kamala lällätys :DDD noh, puuttukoon, eiköhän näistä jo kärsi ihan tarpeeksi

      Poista
  4. Voi ei kun ihana postaus :D ja nyt mulla soi nää kaikki sekasin päässä... mut hei ihana ulkoasu täällä, tausta ja banneri varsinkin c:

    cowswings.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ui kiitos :3 :D sullakin tosi kivanolonen blogi ja ihania piirustuksia!

      Poista