maanantai 4. marraskuuta 2013

i've been losing sleep

Iskä lähti viime viikolla työmatkalle ja opin nyt arvostamaan sen kyytejä ihan sikkenä. Tänä aamuna lähin 06:20 pysäkille ja himaan tulin 18:25... Koko aamu meni koomatessa ja torkuin bussissa, kiinantunnilla ja metrossa. Piristyin kun jäätiin Kaiman kanssa hypärillä kattomaan kun Hämeentie tulvi ja vesi lensi :D Halvat on huvit mutta nii pitää ollakin ku viimeviikolla tosiaan tippu se 80e sakko.... Nyt omistan myös hsl-bussikortin, lol.
Toissaviikolla kävin kirja-ruoka-musa-messuilla Julian kanssa, mistä mukaan löyty uusi vetoketjullinen raamattu ja Hits2013-nuottikirja. Toissaviikonloppuna olin iskossa, oli hauskaa mut ihan vaan vaihteeksi en muistanut ennen sunnuntaita että mulla on kamera mukana, niin ei tullut hirveesti otettua kuvia ja sitten Sarakin oli jo ehtinyt lähteä. Viimeviikolla ei vissiin tapahtunu mitään erikoista joten en ala siitä enempää tarinoimaan kun haluun nukkumaan :D:D:D:
Tässä nyt kuitenki jotain kuvia iskosta ja viime lauantain ski-board-digi-lätkä-säbä-exposta missä kävin Petran kanssa. Se intos lautaexposta, minä lätkästä, mut lopulta molemmat oli ilosia kun mentiin playstation-alueelle pelailee hahhah :D

♥Petra Katri Suua♥
Meiän ripariporukan etukäteissynttäriyllätys Petralle onnistu!! Tehtiin kortti kanssa Mintulle joka täytti 18v! (siit ei oo kuvaa ://)
Katri supermodel ;)
miauu
tuitui :3
Näistä lautakuvista krediitit Petulle!
dancedancee
mie ja Petraa :33

5 kommenttia:

  1. ihanat noi petran rastat ^^ja kui sulonen toi kissa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ryttyläkissa :3 ja nii ne onki söpöt pikkurastat :DD

      Poista
  2. heiii mun onki pitäny kysyy jo kauan, mut nytku tuli mieleen ku luin tätä, ootko lähössä maata näkyvissä -festareille?:)

    VastaaPoista