torstai 20. helmikuuta 2014

wanhat ja ystävänpäivä

Sorge et meni näin pitkälle tän postauksen teko, oltiin Tahkolla alkuviikosta ja netti oli niin lagi ettei tää ladannu kuvia ollenkaa..
Viimeviikko (tai jo toissaviikko? :D) oli tosi muksa. Koulu alko maanantaina ja tiistaina vasta kympiltä, kiitos ylppärikuunteluiden. Keskiviikko ny oli muuten vaan lyhyt päivä, ja iltapäivällä oli potkiaiset. Torstaina oli vaan yksi kunnon tunti ja sitte penkkarit. Oli ihan huikee tunnelma, abit laulo opeille ja huuteli meille "sirkus lähtee pellet jää". Mulla ei oo niistä kuvia, joten tässä muutama upea Saaran ottama kuva niistä!

Freeeedag var också en jätterolig dag! Aamusella oli musantunti peruttu ja sen tilalla about 60sivunen mind the gap-tutkimus. Sitten ruokailu ja otettiin vähän yhteiskuvia Jennin, Julian ja Tuulin kanssa.
 wow look that sexy beast
ihanat♥

 Ruuan jälkeen oli ruotsintunti, se meni aika leppoisasti pelaillen lautapeliä, tehtiin vaan vähäsen tehtäviä. Siitä lähettiin porukalla Kattilahallille katsomaan vanhojen tansseja.
hmm mm
Kajsa,Jutta ja Jasmin:3
"mis helvetissä se paikka on??"
otin taide_kuvaa koulun fab ovesta ja jotkut hassut tuli eteen??
Kaimaaniii♥♥
Kuvailin tansseja Sofian kanssa, ja huomas kyl että ku ei oo järkkärii taas pitkään aikaan käyttäny, ni oli ihan hukassa siinä sitte kaikkien asetusten kanssa. Eipä sillä että oisin aikasemminkaan osannu valokuvata :D mulla vaan ei oo sellasta lahjakkuutta eikä intressiä paneutua asiaan että saisin täydellisiä valokuvia. Muutaman ihan okei kuvan sain räpsästyä. Kattilahalli on kyllä paikkana tosi upea, sopii mun mielestä tosi hyvin vanhojentanssien paikaks. En malta oikeesti oottaa et ens vuonna pääsee ite sinne pyörähtelee heh.. Ihana ripari-isoseni Petra pyörähteli ja tanssi oikein nätisti, melkein herkistyin :')
Löytyhä sielt kans komeit ykköspoikii! Eetu ja Benjamin edustaa
Tansseista käveltiin Sannan ja Tuulin kanssa Hakaniemeen ja käytiin mäkkärissä syömässä. Siitä kaupan kautta mentiin Pointtiin. Siellä hujahti loppuilta hirmuhyvässä seurassa laulellen, jubaillen ja syöden :3
#healthy #omnomn
Iltahartsi :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti