lauantai 7. maaliskuuta 2015

WANHAT 2015

Elikkä tanssin tossa melkee kuukaus sitten jo wanhat. Kävin päivää ennen omia tansseja katsomassa Porvoon wanhojentanssit. Siellä oli Saila, Sabbu ja Sandra dansaamassa, ja oi kuin nätisti tanssikaan! Heidän tanssien jälkeen mentiin Rafaelsiin syömään. Illalla oltiin vasta 11 aikaan kotona, mikä ei ainakaa pidentänyt mun yöunia..
Perjantai kolmastoista alkoi vesisateessa, mekko muovipussissa ja olin huonolla tuulella. Kävin Luomus-kampaamossa laittamassa tukan, josta tuli oikein hieno. Sen jälkeen näin Danielin ja suunnattiin kohti tanssipaikkaa ja mieliki muuttu jo paremmaks ku pääs sisälle ja sai mekon päälle.
miks kukaa muu ei heiluta käsii..?
puolen tunnin poloneesi sais sunkin naaman tän näköseks
 Me tanssittiin Kattilahallilla, joka on tyhjä teollisuushalli. Valoporukka oli loihtinu siitä kuitenki hienon juhlapaikan meille! Päivän aikana tanssittiin kolme kertaa. Korkokengillä kun en oo tottunut dansaamaan tai muutenkaan ees kävelemään, niin se oli aika tuskaa :D Viimesenä tanssittiin vanhemmille, mikä oli ihan hyvä. Kaikki tanssit suju sillon parhaiten, oli hauskinta ja muistin ehkä vähän hymyilläkin. Tanssien loputtua mentiin porukalla Julian luo ja siitä suunnattiin jatkoille.
ei yhtä ainoaa edustaavaa kuvaa saatu :DD
 Aika kultaa muistot, nyt jälkeenpäin ajateltuna päivä tuntuu kivemmalle kuin silloin tanssiessa. Mun pari oli siis Daniel, kiitos vielä siitä!
#prinsessapäivä #ilovedanciiing #dancingqueen!

1 kommentti: