sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Turn around, Floating so high up off the ground

Heijj, täällä jälleen hyvin aktiivinen postailija eheh. En avannu viimeviikolla kertaakaa konetta??? Ja koko viikon oon ollu kans vähän kipee, yskää ja nyt ääni melkeen pois jeee.

Hihih oli kiva tet-viikko, Loviisan sanomissa c: Maanantaina nyhjättiin palaverihuoneessa ja suunniteltiin juttuja (alotettiin eka juttua hiihtolomasta, mut sitä varten ei ollu kaupungilta vieläkään hiihtolomaohjelmaa, joten tehtiin sitten suomen-ja ruotsinkielisten lukioiden yhteistyöstä), soitettiin tärkeitä puheluita, kirottiin applea, koska ei osattu käyttää sitä ja otettiin valokuvia.
Tiistaina lähetettiin tärkeitä sähköposteja, chillailtiin koululla, käytiin haastattelemas reksii ja laadittiin kyselymonisteita.
Keskiviikkona Tanja laitto viestii ettei se pääse koko loppuviikkoon töihi. Vähän järkytyin koska Tanja ties siitä lukiojutusta enemmän ja aaa, no mut meni ihan hyvin iteki siel. Keskiviikkon siis menin suomenkielisee lukioo pitää kyselyä, kävin newis syömäs parin kaverin kaa, ja kirjottelin tuloksia ylös. Onneks Tanja pysty koton kuitenki tekee jotain (kuten esim. kirjottaa koko jutun)
Torstainaaa istuin facebookissa ja luin uutisia kun ruotsinkielisen lukion reksi ei vastannu spostiin, mut iltapäivällä sit käänsin kyselylomaketta ruotsiksi. Tanja korjaili sitä ja lähetti viel ruotsinopelle tarkistettavaks, joka sit vielä korjaili sitä ku se oli niin pielessä :D
Perjantaiaamuna kävin ensin tulostamas kyselylomakkeita, ja lähin sitte ruotsinkieliselle lukiolle. Meni hetki enneku siellä löysin rektorin kanslian, mut sit löysin ja sitten tein kyselyä ja sönkötin niille oppilaille jotain ruotsiksi siinä apua. Ei ne syöny mua onneks c: Loppupäivän tein niistä tuloksista koontia ja taulukoita ja kävin suomenkielises lukios viel ottaa valokuvii.
Voitte lukee meiän aikaansaannoksesta tiistain Lovarista, Tanja on kirjottanu hienon tekstin!

Alkuviikon höpöilyjä :3
Maanantaina heti ku tulin kotiin, menin nukkumaan 3h päikkärit<3 Illalla säädin oratorioarvosteluu. 
Tiistaina menin teoriaan ja illalla katoin jotain leffaa.
Keskiviikkona oli soittotunti ja unohdin kaikki nuotit kotiin... Illal menin Sabbun kaa nuorteniltaa mässyttämään ja kattoo leffaa, Soul Surfer, oli ihan kiva leffa.
Torstaina menin Sabbulle koko illaks, Muoksittiin kuvia koneella ja katotti telsuu.
Perjantaina veljellä oli sen tyttöystävä meillä, joten häivyin sillonki Sabbulle :D ja taas katoin illalla jonku leffan, outoo, koska en yleensä kato näin montaa (3) leffaa ees vuodessa.... :D:DD:D:D:D:D:
Eilen katoin elämäni ekaa kertaa Gleetä, joku neljän jakson putki tuli avalta :D sit illalla siivoilin ja katoin Putouksen jeaa.
Virkeenä, pirteenä ja ilosena oikee !
Tänää mentii Kokonniemee laskettelee. En kyl laskenu ku pari tuntii, koska polvii särki koko ajan ihan hemmetisti ja pelkäsin et ne pettää alta. Hannaki laski suksil, ja menin sen kaa pari kertaa iha isostki rinteest, se laski eka ihan suoraan alas, yritti jarruttaa, kaatu naamalleen ja alko itkee. Sit alhaalla se halus mennä uudelleen. Wtf??? Pari kertaa pienemmässä rinteessä kuu yritin saada sitä laskee pujottelemalla ja vähän hitaammin niin se laski mun päälle, muuten se laski sitte ihan suoraan vaan alas. Oli vähän söpöö ku siellä oli joku ehkä kolmevuotias pikkupoika laudalla ja seki laski mun päälle :D aw se oli niin sulonen. 




Keskiviikkona yks tyyppi töistä kysy että osaanko matematiikkaa, vähä hämmentyneenä sanoin joo, ja nyt oon 10-vuotiaan tytön matikanope! Kävin siellä ekaa kertaa perjantaina, ja täst eteenpäin kaks kertaa viikossa, keskiviikkosin ja torstaisin meen opettaa sitä aina. Oikeesti vähän hyvä, ku äiti ja iskä on jo pidemmän aikaa sanonu et hanki töitä, ja nyt sellast tipahti tosta vaan. I'm so happy about it, ja sit se mun oppilas on vielä tosi kiva. Ja saan tosta rahaaki. Ei voi olla totta. :DD

Hmm, polvii särkee hirmusesti ton lautailun jälkeen :sss En päässy jäällekkään tänään. Ok, oisin ehkä päässyt, mutta en mennyt heh. Kännykän lukitusnäppäin ei toimi. Koneki sammu kerran tätä kirjottaes. Oi, teknologia♥ Huomenna alkaa koulu taas, yhyy ei yhtään huvittas, kokeitaki ens viikolla kai ainaki kaks?? Oivoivoi.... (Katson Jussi-gaalaa ja tuossa on nyt ruudussa Krista Kosonen ja se on hirmukaunis :0♥)

Kivaa ensviikkoa, moikkaa!

2 kommenttia: