tiistai 19. helmikuuta 2013

Ystispäivä + Isko2 !

Ah, hiihtoloma!

Torstaina oli ystävänpäivä ja penkkarit. Aamulla ku tultii kouluun, siellä näytti suunnilleen tältä:
Opelta meni melkeen viis minuuttia ennen kuin se sai luokan oven auki että päästiin opiskelemaan matikkaa. Se meni kyl vähän pipariks koko tunti, kun abit huuteli keskusradiosta nollaa ja muita tärkeitä kuulutuksia, saatiin halipassit ja halailtiin luokassa ja oppilaskunnan hallitus tuli keräämään terveisiä ystävänpäiväradioo varten. (Abit oli tuhonnu aikasemmin lähetetyt terveiset...) Laskettiin kyl tosi paljon laskuja ja Sirkka piristy ku pyydettiin sitä kertomaan sen penkkareista. Seuraavil tunneil oli penkkarit, istuttiin salin lattialla eikä tajuttu niien hauskoja juttuja. Ok kyl osa tajuttiin. En saanu ku yhen kovan karkin mun päähän, ehkä siks, koska piilouduin Tanjan taakse :D Kahel vikal tunnil maattiin liikkasalissa, piirreltiin liikkapäivän mainoksia, kuunneltiin ystävänpäiväradioo ja Tanja raiskas mun käden tussilla.

Mosse-seinä♥
"Me kerättiin pari karkkia tuolta"
Parhaat duckfacet ever♥
halipassini mun
Iltapäiväl menin opettamaan lasta, yritin lahjoa sitä karkeilla laskemaan, mut se ei kuulema tykänny niistä karkeista, joten se siitä. Menin sen kanssa samaa matkaa kaupunkiin, hän meni K-kaupalle, minä bussiasemalle, ja se vei mut jonnekkin umpihankioikopolulle... Reinot ei tykänny, ne meni lunta täyteen :// Loviisasta menin Sabbulle, ja äitin kanssa mentiin Robbariin käymään, illalla olin kotona puol ysiltä, ja yritin pakkailla Iskoo varten, kävelin vaa ympäri taloo ja hoin et "pitää pakata pitää pakata". Klo 1 aikaan luovutin ja menin nukkumaan kun olin saanut yhden paidan ja kolmet sukat pakattua. Aamulla heräsin oikein virkeänä (köh köh) Koulussa oli vanhojen tanssit. Käytii Sailan kaa niie jälkee kirjastos ja kaupas.


Koton pakkasin ja si lähettii kohti Ryttylää :3 Sieltä en tietenkää ottanu känäkameral kuvia ku muutaman.
Yksi harvoista onnistuneista kuvista ja Sara♥
Oli oikee mukava viikonloppu. Yöllä tehtiin varjokuvia ja varjotökittiin nukkuvia. Laulaminen jäi vähemmälle kun kurkkuun sattui. Ruoka oli hyvää (mainitsemisen arvoista :D) Tutustuin uusiin tyyppeihin. Käytiin ulkona kuvailemassa. Puhuttiin syvällisiä huoneessa. Harjoteltiin raamiksen pitoa. Hakkasin Tamagoa enemmän kuin Saila. Kuunneltiin opetuksia. Naurettiin paljon. Ihmeteltiin mursua. Lahnailtiin lattialla ja tuolien alla. Tukehduttiin huoneeseen, koska huono ilma. Univelkaa tuli taas vähän lisää. Ehkä opin jotain uuttaki. Otin sikana valokuvia Saran järkkärillä, ja se laitto niitä eilen illalla sen blogiin, joka löytyy täältä. Nää seuraavat on siis kössitty sieltä :3
Essi ja Sailaa♥ :D
Fuuuuuuu :3
Kummituskeinuja
Ellu!♥
Jumalan mursuja ollaan kaikki!
Ellu on aina menossa mukana :D
♥teinipeilix♥
Eilen alko hiihtoloma, vietin koko päivän Sabbun kanssa, mut ei tehty mitään ihmeellistä. Postausta en eilen ehtiny tehä ku venasin et Sara laitto noita kuvia :D Tänäänkää en oo mitään oikee tehny, paitsi soittanu pianoo pari tuntii♥ Huomenna lähetään ehkä mummolaan.

lempipaikkani seuraavan kahen kuukauden ajan kunnes saan tasosuorituksen tehtyä.
Nyt menen jatkamaan lomaani Sabbun kanssa, katotaan jotain leffaa kohta c: (Se onnistu jumittamaan ittensä meiän rahiin?? wtf pitää kai mennä auttamaan sitä :D)

Moikkamoi ja hyvää lomaa niille joilla on paraillaan semmoinen! (:

1 kommentti:

  1. Hey Jenni vähäks toi meiän kuva on söpö! :D Laita se faceen?

    VastaaPoista