keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Alright ok hah alright ok alright ok hah Alright ok

(oo äm gee mun jalat kuolee kun niitä särkee ja kuolen muuten jännitykseen koska alle vuorokausi yhteishaun tuloksiin ui ui ui apua)

Tänään pääsin sängynpohjalta ylös jo puol seittemältä. Kahen tunnin yöunet oli parasta kun selkää taas vaihteeks on tällä viikolla särkeny ihan kauheesti ja sit en saanu oikeen unta mur mur. No mut joo lähin siis Nikon (pikkubrooon) kanssa Helsinkiin shoppailemaan kun sille oli varsinki kertyny kauheesti ylimäärästä rahaa :D Noei vaa olin luvannu sille jo aikasemmi et lähen sen kaa kesäl ostoksille niin lähettiin tänään sitten. Käytiin hirmumones kaupas ja oli hauskaa (: Niko ei vaan tykänny kun mentiin Monkiin ja sielläoliniinkamalanpaljonihaniavaatteita :DD Sit iltapäiväl hengattiin Tanjan kans ja käytiin kattomas vähän aikaa Helsinkipäivän konserttii mut ei oikee innostanu se :D sit lähettiin kotiin.

 Rikon nyt kaikkia periaatteitani vastaan ja kuvaan mun ostokset ja esittelen ne täällä koska 1. mulla ei oo mitään muita kuvii koska en ottanu kameraa mukaan ja 2. oon innoissani vaatteista koska vaatteet<3 :D Tätä ei tuu tapahtumaan usein mutta nyt once in a lifetime, njutar:

JENNIN FÄSHIÖN/SHOBBING-POSTAUS JEE JEE:

Eka ostos jee jee Frida-lehti josta en tajuu mitään
MUTTA SIINÄ ON ANTON EWALD♥♥♥
Ja täs kuva kans SOLO:sta mis kans juttu ANTON EWALDISTA♥♥♥
IhGut housut Monkista♥
Alepaita (hieno sellainen) Monkista
Läpinäkyvä (omg) kauluspaita Monkista (Aion pitää sen alla toppia ahhah)
yes NO -paita vissii jackandjonesista
Tän ostin joskus viikonloppun jo mut uusi nuottikirjaa♥ ROBIIN♥♥♥
Ja yks syy lisää rakastaa Ruotsia; vadelmasorbetti♥ 
Siinä ne oli :DDDDD naurattaa. Ja jos joku ei huomannu nii tykkään Anton Ewaldista vähän ja se julkas viikonloppuna uusia biisejä♥♥♥ Arvatkaa mitä kuuntelen re-playlla koko ajan nykyään. Lukiotuloksiin alle 12h. Kuolen tähän jännitykseen omfg.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti