keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

"Tajuuttekste et nyt on loma?" joo. "MINÄ EN!"

Otsikko kuultiin rakkaan entisen luokavalvojamme suusta :D Mä oon kyl sisäistäny tän loman täysil (; Mut joo en oo postannu koska viime viikolla en ehtiny/jaksanu ja sit ku ois ollu lauantais kuvii niin en oo niistäkään saanu postauksii tehtyy koska kone oli täs pari päivää takavarikos xddd ja eilen sain auringonpistoksen joten siinä ei paljoa sit postailtu ku vähän heikotti :DD




Mutta tekosyistä asiaan
Lomafiiliiiiiis
Viimenen kouluviikko oli tosi rento ja tiistaina oli luokan päivä. Leikittiin aamulla kokokoulun piiloshippaa, käytiin pitsalla ja jätskillä ja loppupäivästä meiän piti meikkaa pojat, mut kumma kyllä ne oli kadonnu :(( Mut muuten oli ihan kivaa c: Sit keskiviikkona ei tehty oikein mitään, aamulla oli ysien harjotus ja enkuntunnil käytii ostaa jätskit open piikkiin ja bilsantunnilla kiharreltiin hiuksia. Ussantunnilla sentää tehtii viel jotain, mut puolet siitäkin kaksoistunnist katottiin uskonnollisia simpsoneita :D Torstain oli kevätjuhlan kenraali ja iltapäiväl liikas pelattiin poikien kans pesistä. Perjantain enkuntunnil katottii yks leffa loppuu ja sit oli ysit vs opettajat pesismatsi. Jostain kumman syystä päädyin sinne kentälle tunaroimaan Elinan henkiseks tueks xDDD Voitettiin silti 6-1.
Lauantaina oli päättärit! Juhlassa esiintymiset meni kaikki tosi hyvin mun osalta (: Sain kaks stipendii ja päättötokarin ka 9,375 mistä oon tosi ylpee! Ja pelkästään 9 luokan ka oli 9,5! Tänään sain postissa uuden todistuksen kun siihe mun alkuperäseen oli ruotsi JA englanti laitettu väärin ja ku kävin valittamas niistä niin molemmat opet oli silleen mutta minä laitoin sinulle sinne 9... Mut jees, vein kukkia opettajille ja otettiin valokuvia viel ennen ku lähettiin kotiin (:
9d kasas vikaa kertaa (':
Vähän outoo etten mee tonne kouluun enää ikinä, mut yhtään en itkeny sen takii eikä oo vielä tullu yhtään ikävä :D Toiset itki siellä käytävillä ja halaili ja olin silleen joo moikka xDDD No, tulihan tuol Myllyharjus vietettyy kolme vuotta jotka oli ihan kivoja ja tutustuin uusiin mukaviin kavereihin ja opettajiin mutta jos huvittaa niin kyl niihin saa pidettyy yhteytt .
Käytiin kaffella :3
Lauantaipäivä meni muuten ihan vaa chillaillessa ja siivoillessa, käytiin perheen kans syömäs ja illal lähin Sabbun ja Sailan kanssa Salttikseen (: Siellä vieteltiin sitte iltaa ja nähtiin kavereita ja naurettiin kaikille jotka oli ottanu muutaman liikaa eikä pysyny pystyssä (:: Hauskaa oli ahaha paitsi äiti ei tykänny ku en ollu pyyhkiny pölyjä ennen lähtöö..
piknik? pitsa ainaki oli hyvää
We all have that one friend, who cannot make duckface (;♥
hmm
Mariaaaa
Saila oli liian hc
Sunnuntaina nukuin. Ja itseasias tein kaikkee muutakin koska ei ollu sitä konetta, mm leikkelin yhen Janin vanhan paidan käyttökelposeks ja otin aurinkoo.
tittidii ja vissiin mulla ei oo yhtäkään edustuskuvaa tästä valmiina, try to live without it :))
Tällä viikolla oon seurakunnan päiväleirillä isosena. Siel on ollu kivaa ja ne lapset on kivoi :3 (huomaa monipuoliset adjektiivivalinnat) Ollaan oltu paljon rannalla ja ulkona ja eilen sain sitte sen ihkun auringonpistoksen kun en osannut käyttää hattua tai olla varjossa. Haha sen siitä saa :P Huomenna jäädään yöks sinne leirille ja sit perjantaina taas nejän maissa kotiin (:
väsynyt minä, tukka on kasvanu ihan sikana ja siitä tulee rusketusraja hyi

BTW sain niistä Hannan prinsessakuvista kunniamaininnan siinä kuviskisassa! :3 Jeejee pitäkää hauskaa lomalla!

5 kommenttia:

  1. JENNI! kerro mulle oikeesti nyt et miten tehdään tollanen musiikkilinkki :D:D en tajuu, en oikeesti osaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D 1.mee haluamaasi biisiin youtubessa 2.avaa alhaalta "jaa" ja siitä "upota" 3.kopioi linkki 4.mene blogiisi 5.tekstin kirjotuksessa on ylhäällä luo ja html-painikkeet, paina html 6.ruutuun ilmestyy nyt epämääräisen näköistä tekstiä josta voit tunnistaa kirjoittamisia pätkiä sieltä sun täältä. älä välitä niistä vaan lisää kopioimasi linkki haluamaasi väliin (kannattaa laittaa se ihmeviiva joka kirjoittaa valmiiksi oikeaan kohtaan luo-muodossa) 7.muuta kopioimasi ja liittämäsi koodin widht ja height sopiviksi, mä käytän leveytenä 600 ja korkeutena 25 8.siirry luo-kohtaan ja ihaile jos onnistuit :D toivottavasti tajusit jotain tästä

      Poista
    2. Melkein ammattimainen vastaus :D itse tälläsenä uutena blogaajana suosittelen että esikatselet, ja käytä välilyöntejä mikäli haluat asettaa sen johon tiettyyn kohtaan [esim. minä aina keskelle]

      Poista
    3. Robin jos haluut sen keskelle niin sen voi luo-kohdassa keskittää siitä mistä tekstinki saa keskitettyy jos maalaa eka sen linkin siitä :D

      Poista
    4. jeeee kiitos! :DD pitää koittaa tota, vähän jännää!

      Poista