keskiviikko 16. tammikuuta 2013

And lovers hold on, to everything.

Heijpodeij.

Eilinen ja tää päivä oli koulussa ihan hirveitä. :D
Meidän luokkalaisilla on jotain outoja insideja, housut vastaan hullut, tosin hullut on aina toisiaan vastaan ja housut puhuu vaan housuista. Mut mun mielestä kummassakaan ei (SORIII) oo mitään hauskaa, joten oon siel sit vaan vähän pihalla xDDD

Tää viikonalku sunnuntai-illasta lähtien on ollu aika eeppistä. Varsinkin maanantai-ilta facebookissa oli oikein rattoisa. Aika sekava olo ja väsyttää muuten. En jaksa ajatella mitään :////

Eilen kävin kampaajalla mutten jaksa laittaa siitä nyt kuvaa, ehkä huomenna. Mutta tykkään tästä siilistäääää♥

Eilen illalla menin kavereitten kaa Porvoon lukion infoiltaan, missä oli ihan jees. Siel on tähtitiedekurssi, mahollisuus opiskella kursseja ruotsinkielises lukios ja jtn lukiodiplomeja plus jotain retkiä maybe Intiaan. Ois ihan jees. En tiedä. Apua. Nojoo mut sinne en oo kuitenkaan varmaankaan hakemassa.

Koulussa oli tänään ihan kivsuu. Ei muuten, YH ei ollu kivaa, bilsa oli ihan hubaa koska opettaja, mut enkuntunnit, joilla en ollut, oli mukavat. Oli kiva jutella pitkästä aikaa Jästiksen kaa c::: Ja mun päätä silitettiin tänään varmaan tuhat kertaa ja sit sain siihen vielä ponnarinki (y)

Soittotunnilla yllätin opettajan ja sanoin että soitan mielummin Beethovenia kuin Haydnia (en tiedä miten se kirjoitetaan :c ), josta se oletti mun pitävän enemmän. Beethoven vaatii kuulemma enemmän töitä. Onneks teen 3/3-tutkinnon vapaasäestyspainotteisena, eli 5 vapaasäestyskappaletta ja 10min klassista, mikä tulee täyteen sillä Beethovenilla, Hedwigin teemalla, ja jollain kolmannella kappaleella jota soitin kans syksyllä. Noi vapaasäestyskappaleetki on melkeen kaikki jo kerran treenattu, Niiskun ilma-alus ja Kesäyö tuli tänään viel siihen listaan.

Kotona katoin kolme tuntia jotain telkkarist mitä oon nauhottanu viimesen kuukauden sisään. Asunto23 on hieno sarja, samoin Ruotsin kaamein kämppä. Rillit huurussa, Tyhjätaskut ja Miehenpuolikkaat sisälty kanssaa listaan, mahtavia nekin.

Hulluja joka puolella, ton peikon nenä on kuollut lintu.

Moikuu !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti