keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Olen allerginen tälle kaikelle.

Koska lauantaina en päässy koneelle,  sunnuntaina olin laiska, maanantaina en ehtiny koneelle ja eilen multa otettiin kone takavarikkoon, niin tää on sit vähän pidempi postaus :P

Lauantaina heräsin kasilt, ja lähettii ysiltä minibussilla kohti Karkkilaa isosseikkailuun. Bussimatkalla oli hauskaa :D:D::D:D:D
Ku päästii perille, ni kello oli jo jotai yli 11, mut jouduttii siel venaa varmaan tunti ennen ku mikää ohjelma alko, ku jotkut oli juuttunu busseilla jonnekkin. Päivän aikan laulettiin, oli pari kanavaa, mis oli mielenkiintosii juttui, sketsikisa, messu, ruokatauko, sluibailua, ja rämppäsin munaa 50 000 kertaa :DDD Loppumatka oli ehkä pikkasen riehakas, mut oli kivsuu c:
Rukousristi (joka oli suurimmalta osin meän täyttämä :D)



Eksyttiin vähän Karkkilan metsään ku lähettiin jonnekkin väärään suuntaan ja päädyttiin vesitornimäelle josta hypittiin alas, mut sit onneks löydettiin sivistys ja kauppa, karkkia Karkkilassa heheh. Käveltiin n.tunti ulkona ja siellähän oli siis reilut kakskyt astetta pakkasta.... :D


Sunnuntaina heräsin, olin koneella, katoin tvt, en siivonnut, sain huudot siitä ja illal oli peli. Hävittii se 1-3, tein syöttöpisteen jeaaa. Jonku vastustajan maila jäi kii mun käteen jotenki, ja sit jäin siihen pyörii oudosti ja sit ku pääsin siit irti ni lensin jäähän selällee pää eel (y) Mahtavaa. Eikä hallil ees pääsy suihkuu (tai no olis PÄÄSSY) ku sielt tuli vaa kylmää vettä.

Maanantaiaamun ei tarvinnu onneks herää nii aikasi ku normisti, koska menin Helsinkii tutustuu Sibelius-lukioo ja Tanjan seuraks Viikin lukioo. Iskä heitti meiät keskustaa joskus kympin mais, ja chillailtii siel ja mentii yhekstoista Sibiksee. Se oli yllättävän helppo löytää, mut mentii sit kuitenki kai jostai vääräst ovest sisää ja kysyttii joltai neuvoo ku ei tiietty minne pitäs mennä :DDD Löydettiin se opo, joka sit kierrätti meit siel, ja neuvo viel haussa yms sen luolas työhuoneessa ja sain kysyä paljon kysymyksiä. Kierrettii kellarikerroksen kautta (ja stalkattiin ihmisiä jotka soitti pommisuojissa :D) ja lähettiin pois. Hmm en tiedä hakisko sinne vai ei ://// Oon jotenki aina luullu et siel ois pakko opiskella esim. musiikin teoriaa, mut ei oo :0 Mut siel ainaki näytti olevan pahaa ruokaa :DDD

Mentii sitte mäkkäriin (ohhoh) syömää :333 ja sen jälkee osattii mennä oikeeseen bussiin (ohhohhoh). Löysin sisäisen lapseni ! Koko sen vähän alle puolentunnin matkan ajan seurattii puhelimen navigaattorist, et mis mennää, koska kumpikaa meist ei ollu koskaa aikasemmi käyny Viikis. XD Mut löydettiin aika hienosti perille (ohhohhohhoh), koska se bussipysäkki mis jäätiin oli ihan sen koulun vieres.

Gulleeee♥
Mentii sinne vähä myöhäs ja eksyttiin eka sielläki jonneki, ala-astelaisten puolelle meinaan, mut käännyttii sit ympäri ja kysyttiin joltain neuvoo ja se ohjas meiät auditorioon kuuntelee sitä esittelyy. Sen jälkee meiät jaettiin ryhmiin ja tutorit lähti kierrättämään meitä ympäri kouluu. Tanjan kaa oltiin sellases ryhmäs, minkä tutori kierrätti meiät tosi perusteellisesti siellä, klo 15 olis pitäny olla syömässä välipalaa, mut me mentiin sinne vast joskus puol neljältä :D Siel oli enää paikal vaan reksi ja tutorit, mut nyt ainaki tiietään kaikki paikat sieltä (y) Jäätiin viel melkee tunniks juttelee sen meiän tutorin kans, ja se lähti sit meiän kaa samalla bussilla pois sieltä. Viikist jäi kyl tosi positiivinen kuva, siel vaikutti olevan tosi hyvä yhteishenki ja vaik siel ei ookaa varsinaisii teatterikurssei, niin ne tekee siellä joka kevät jonku musikaalin. Oikeesti pitäskö hakee sinne??? Apua en tiedä hsdfghjklöä :P

Mentii viel keskustaa ja Rautatietorin alla jossan oli kultanen mies, joka esitti patsasta. Tanja näytti sille kieltä ja säikähdettiin iha hemmetisti ku se alko liikkuu ja viittoilla meitä sen luo :D:D:D:D:D Käytiin ikkunaostoksil (jeah) ja pompittiin siinä jossain ja lähettii seittemän mais kotii.

(Pakko sanoo et oli vähän kylmä ku kukaa ei viittiny tulla hakee mua abclta vaa jouduin kävelee sieltä sen reilut kolme kilsaa kotii (::: )

Tiistaina ei kai tapahtunu oikeen mitään. Paitsi hakkasin munaa tuhatmiljoonatsiljoona kertaa. Aamulla ei ois milläää jaksanu herätä, mut oli pakko. Aamulla oli fyssaa, sit bilsaa (yeah) ja vikaks teatterikurssi xD Tehtii siellä 15minuutin näytelmiä, ja puettiin toisiamme. Illalla teorian sijasta oikein mielenkiintoinen Cafe-jatkot, kaks tuntii eri koulujen jatko-opiskelujuttuja.

laatu on mun palas kaveli.
Tänään Yhn tunnilla oltiin mansikkakauppaa, olin myyjä ja hävisin, koska jotkut osti niitä mansikoita hintaan 20e/l ........... :ccccc Bilsa oli taas hubasaa ja enkku aivan parasta <3333 Sit menin pianotunnille ja kotiin. Kotona olin siskonvahtina ja raahasin sitä jumppaan.

Aw kirjotin tätä A-hallilla ku Hanna on jumpassa, ja tossa jotku lapset juoksee ja tommonen 2-3 vuotias poika sanoo sen iskälle että ”Ei titällä taa juotta kun muuten kaatuu ja titten tattuu. Ei taa juotta iti!!!” Ihana c:
Ja toinenki lapsi oli sulonen ku se esitti sen äidille mitä joku sanoisi jos se ottas vahingossa jonkun toisen kengät c:

 Hanna puolestaan ei ollut suloinen kun mun piti pestä sen jalat eikä se suostunu tulee pesee niitä, joten pienen fightin jälkeen laitoin sen jalkoihin saippuaa, ja niillä jaloilla se lähti juoksee lällätellen ympäri taloo ennenku sain sen kii. Pesin tossa sitte vähä lattioita äsken (::::::

tykkään pitää huoneeni siistinä aina.

Pojot, jos jaksoit lukee kokonaan                

 Heibaa !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti