keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Peitto, kone ja nojatuoli♥

Hohhoh.
Väsyttää ku en taaskaa eilen saanu mentyy ajoissa nukkumaan. Tänää ajattelin nukkuu päikkärit, mut tulinki sit koneelle, ja tässähän tää päivä onki sit sujahtanu Demi.fi:n ihmeellisessä maailmassa. Koulussa ei mitään ihmeellistä. Yhn ja bilsantunneille ei oikeen tullu tehtyy mitään, enkuntunnilla mentii ATK-luokkaan, mut en oikeen saanu konetta toimimaan, ne on hirmuhitaita :/

Jotenki tuntuu, et koulumotivaatio (jos sellasta on koskaan mulla ollukkaan...) on kadonnu kokonaan. Meille annetaan tehtävii, joihin pitää etsii vastaukset kirjasta, mut vaik luen sen kohdan missä se vastaus lukee, en vaan jotenki tajuu sitä enkä jaksa muotoilla sitä kirjotetuksi. Kyllä mä ääneen vastauksia sitte huutelen siellä, mutten saa kirjotettua mitään omia vastauksia. Ja just tällee, ku pitäs parantaa ja tsemppaa koulus ! Onneks ei oo kokeita vähään aikaan ainakaan tulossa (: Toivottavasti ees jossain vaiheessa se innostus tulis vähän mun luona vieraileen !

Täs hieno blogikirjotus, minkä luin tänää http://www.lily.fi/juttu/ihana-kamala-laski-eli-miksi-naisen-oltava-juuri-sopiva-osa-i kannattaa tsekata ja miettii vähän (:

Sit yritin YouTubesta ettiä jotai uusia kivoja biisejä, mutta en löytäny oikeen mitään, pyhpah ku ois soittolista kaipaillu vähäsen päivitystä :P Mut tässä muita kivsuja biisejä (:


Tää on vaa nii ihana ja täst tulee aina hyvälle tuulelle !♥

ihanan energinen tää (:♥


ahh tää on mahtava♥

Vähän naisenergiaa siinä, jaksakaa loppuviikko vielä, kohta on jo viikonloppu!
Heibaa!

Ps. Kommenttia saa jättää ja tuonne alas on nyt ilmestyny toimintoja, raksi ruutuun siihen kohtaan, joka kertoo sen, mitä tykkäsit täst postauksest!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti