lauantai 2. maaliskuuta 2013

Im falling to pieces

Arg. Nää viikot menee ihan hujaukses, en ehi ees avaa konetta ja silti en saa mitään tehtyy... On kauhee kiire tehä kaikkee ja oon kotona tosi vähän ja sit eka mistä karsin on tällä hetkel tää blogi :/// Panostan tähän sitten ku yhteishaku on ohi ja pianotutkinto tehty ja koulu vähä paremmas kuosis ja on enemmän aikaa, mut nyt saan tehtyy postauksii vaan tyyliin kerran viikossa.
(Ja nyt kun teen postausta niin en löydä ees puhelinta mistään niin en saa tähän mitään kuviakaan >:(( )

Mietin tossa äsken miksi oli kauheen kylmä, mut mun huonees oliki ikkuna auki niin ehkä siksi. Sormet jäässä. Katoin äskö Putous Unisefii jey ja Samppa Linna shake jäi päähän soimaan :D.
Ens viikolla pitäs tehä yhteishaku kotona. Haen kai nytte sinne Kallioo, mut en oo varma vielä mitä laitan muille sijoille.
Tahdon tehdä postauksen missä on kuvia mutta en voi yy ;___; en sitten tee nyt. Katson Melodifestivalenin Andra Chansenin täs ja meen nukkumaan koska väsyttää ja viikolla ei oo taaskaan tullu nukuttua. Jännä kun unta ei saa koskaan tarpeeksi. Eikä koskaan tuu nukuttua vaikka väsyttää. Jos löydän puhelimen, niin huomenna teen postauksen, mis on sit viime viikon kuvia (:



No tuli tähän nyt yks kuva ku tein lauantai-illan kunniaks kivsun kollaasin naamastani viimesen vuoden ajalta webbikuvist :P

Heibuu c:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti