keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

internetin ihmemaa

Heipskukkuu!

Lupailin kuvata videopostauksen, mutta ei. Ei, ei ja EI. Mun kamera ei kertakaikkiaan suostunut yhteistyöhön, vaan lopetti videokuvauksen joka kerta n.10-60 sekunnin välillä. Parin (sadan) yrityksen jälkeen luovutin. Sorry about that.
Käytin yhden tylsän sunnuntaipäivän blogin ulkoasun muutokseen (: Mitä tykkäätte? Saa kommentoida :D
Muokkauksen takia laitoin blogin yksityiseks, joten jos ootte yrittäny kattoa sitä, niin sitä ei oo näkynyt. Syy siihen, miksi jätin yksityistilan päälle tähän päivään asti, on se, ett mun blogiin on viimesen kuukauden aikana alkanu tulemaan kävijöitä jonkun aivan ihme sivun kautta. Osoite on ihan uskottava blogsrating tai joku tällainen, mutta kun menee sivulle, niin se ei olekaan mikään blogisivusto, vaan alaston deittisivusto.

MEET HOT SINGLES IN YOUR AREA NOW!!!

Jeejee. En käsitä miten tollaselta sivulta ohjautuu kävijöitä tähän blogiin...
Sitä toivois, että sun blogia lukis vaan sun kaverit tai jotkut edes samanhenkiset ihmiset, mutta hey tämä on internet. Ihan hyvin joku pervo-pertti voi siellä tiirailla että mitäs se pikku-jenni oikein on puuhaillut. :/ No mut ei tuosta sen enempää. Laitain blogin yksityiseksi myös sitten kun lähden mökille viikoksi tai pariksi, jos ne katselut sitten loppuisi kun tänne ei pääse (:

Juhannuksena mentiin siis Johannesfestareille, ihan rauhallinen juhannus pikkusiskon ja äidin kanssa :D Hanna varsinkin tykkäsi kovasti Pastoreista, jotka esiinty siellä. Viikonloppuna muokkailin blogia ja juoksentelin keskellä yötä ympäri kyliä reinoissa valokuvaamassa superkuuta. Olisi varmaan kannattanut aikaisemmin tutustua kameran säätöihin vähän tarkemmin ja ottaa jalusta mukaan, nyt suurin osa kuvista epäonnistu, joko tärähti tai oli väärin valottuneita tms. Maanantain ja tän päivän olin töissä, ja eilen kavereiden kanssa Helsingissä. Lauantaihin asti on sitte joka päivä töitä et tää blogi jää täs vähän tauolle kesän ajaks varmaan, mut yritän nyt jotain postailla kun on aikaa ja jotain aihetta (:
Arvatkaa muuten kun äiti voitti jossakin arvonnassa hienon ison grillin, niin mitäköhän me syödään nykyään? Viikonloppuna grillattiin parhaimmillaan 3 kertaa päivässä kun kaikki on niin innoissaan siitä :DD
Rakastan mun housuuuii

5 kommenttia:

  1. Mä tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon, ja noista sun housuista!
    Mullekin tuli yhteen blogiin parin kuukauden ajan jostain homomiesten (?????) saitilta niitä hakuja, mut kyllä ne sit loppui. En tiiä mistä johtui :DD


    http://annasophiadiy.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hey, kiitos! (: sullakin on tosi nätti blogi :3
      joo toivon vaa et nääki katselut loppuu... D:: :DD

      Poista
  2. Tosi monille, mullekin, on tullut noita käyntejä epäilyttäviltä sivuilta. Se on vissiin vaan niin, että robotit vierailee muilla sivustoilla, että tulis huomiota ja sinne kävijöitä. Ei siis hätää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siis kävijöitä sinne ties minne sivuille, selitinpä taas huonosti :D

      Poista
    2. ahaa :DDD no toivottavasti olis näin, ei nää kyl ainakaa ton tauon jälkee loppunu et vieläki tulee katseluja... mut tuskinpa asialle sitten mitään voi :D kiitti tästä rauhoittavasta kommentista (;

      Poista