maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kiire ja hoppu

Kuten suurin osa varmaan on facebookista lukenu, niin pääsin sen tutkinnon läpi! Kappaleita ei oo vieläkään tässä, koska youtube<333333333333333 Lauantaina laiskuuspuuskan iskiessä en jaksanut kirjoittaa joten ajattelin "hei, teenpä videopostauksen" ja kuvattiin sitten Sabbun kanssa 30973 versiota siitä webillä ja laitoin sen sitten lataamaan youtubeen joka näytti että lataus kestää 12 809 minuuttia?????????? Tuolla se vieläkin lataa, 1605 minuuttia jäljellä??????????? En kehannu keskeyttää sitä vielä mutta jos toi ei huomenna oo sitä ladannu niin en kyllä sitten lataa ollenkaan, meinaan en saa viimestä pianovideoo ladattua tonne ennekun toi on latautunu ja haluisin ehkä enemmän kuitenki ne soittovideot tänne :/ Enkä tässä nyt selitä mitään viimeviikosta kun kerron siitä siinä videolla eikä kuitenkaa oikeen tapahtunu mitään erikoista D:

(Kuvittele tähän joku hieno valokuva jota kone ei suostunut lataamaan. Mäkin tykkään tekniikasta!)

Eilen illalla oli jääkiekkoa, pelattiin Redareita vastaan (kai d- tai c-tyttöjoukkueena?)ja voitettiin 4-2! Tänään meilä oli koulussa joku parin tunnin a-ruotsin valtakunnallinen kartotus, se oli tosi kiva ja mukava ja siirty taas mun fyssankoe viikolla eteenpäi. Huomenna se jatkuu jotain että puhutaan videolle ruotsia omfg mutta siihen joutuu kai vaan 16, toivon etten minä ole niiden joukossa koska en osaa :DD

Tää viikko Seuraavat kaks viikkoa on kyl yhtä hulabaloota, joka päivä jotakin jeah. Tänään nyt oli vapaata mutta nukuin opiskelin musiikin teorian kokeeseen ja soitin pianoa ja semmosta. Huomenna on siis teoriassa mulla termikoe JA kuuntelukoe. Keskiviikkona ois pianotunti ja treenit, torstaina meen yhen toisen tytön tunnille soittamaan (Loviisaan tietty niin menee siinäki sit koko ilta :D) ja perjantaina on konsertti. Lauantaiaamuna lähetään Porvoosta aamuseittemältä (♥) Tanhuvaaraan turnaukseen ja siellä menee sitten koko viikonloppu. Ens maanantaina fysiikakoe ja päivällä mahd.soittotunti. Tiistaina koulun jälkeen tukarijuttuja ja illalla konsertti. Keskiviikkona pianotunti, torstaina ei ehkä oo mitään (en tiie kun ei oo puhelinta nyt tässä) ja sit perjantaina sen tutkinnon vika osa. Jees sitten kai sillon lauantaina mennään jonnekin sukulaisille käymään että joo :D Siitä eteenpäin en tiie onko mitään häppenkikiä, toivottavasti ei, koska näyttää siltä että enpä oikeen tälle blogille revi aikaa mistään, seuraavat kaks viikkoa on täällä vähän hiljasempaa, koetan nyt kuitenki niistä soittovideoista saada jonkulaisen postauksen tällä viikolla (:

Heidoo! 

2 kommenttia:

  1. vinkkinä Youtubeen: videotyypillä on paljon merkitystä. Mitä muotoa se oli? mp4? Mov? Kiva postaus, ja onnea läpipääsystä!

    VastaaPoista
  2. ei aavistustakaan :D ja kiitos (:

    VastaaPoista