tiistai 30. huhtikuuta 2013

kultturelli viikonloppu

Tän piti ilmestyä eilen mutta 1. Blogger ei tykänny lisätä kuvia ja 2. iskä yritti asentaa meille uuden netin minkä vuoks mun kone hämmentyi eikä sitten yhistäny mihinkään nettiin. //

Menin perjantaina kesken enkuntunnin leikkauttamaan tukan. Joku harjottelija otti vaan koneen käteen, kusin melkein housuun. Tuli kyllä kivat, se otti kyllä ehkä vähän liikaa pitkää tukkaa pois mutta takasha seki kasvaa.
Iltapäivällä menin Porvooseen siihen tutkintoon. Primavista-tehtävät oli yllättävän helppoi, ja kappaleetkin meni ihan hyvin c: raati tykkäs ja kehu mun soittoa ja sain 4/5 kokonaisarvosanaks! :) 
Pyysin mun opettajaa ottamaan videolle mun ja Johannan soiton, mut se onnistu ottamaan vaan epäonnistuneita kuvia :D
Lauantaiaamuna mut herätettiin kaheksalta ja mentiin Kouvolaan. Nikol oli siel säbäpelei, katottiin yks ja mentiin sit mummille ja vaarille. Syötii siel ja sitten mentii äitin, Hannan, mummin ja Hannan kummitädin kanssa Kouvolan teatteriin katsomaan Tuhkimoa. Oli aika jännä mutta hyvä. Kävin sitte vielä kiertelee keskustas ja lähettiin kotiin. 


Sunnuntaiaamuna yritin värjätä tukan vaaleenpunaseks. Ei oikeen onnistunu ei väri tarttunu fuck. Mut menin Helsinkii Tanjan kaa. Tällä kertaa ihan eksymättä löydettii tiemme Viikin norssiin, jossa käytiin kattomassa lukiolaisten esittämä Hairspray. Se oli tosi hyvä!! Ja oli muksaa nähä Tanjaa pitkäst aikaa c:

Almost died
esityksen parhaat hahmot :DD

Maanantaina menin koulun jälkee Sabbun kaa Porvoosee shoppaileeee jee<333 :DTärkeä ilmoitusasia. Mutta oli kiva hengailla Sabbunki kaa vapaa-ajal vähäst aikaa ku on ollu nii paljo kaikkee viime aikoin. (:

Tänään koulus oli kauan ootettu vappujuhla ja TALENT voi apua. Me esitettiin siellä tanssi. :D:D:D:D:D:D::D:D:D::D:D:D: t.en osaa tanssia mutta ei se haittaa :D Kohta mennään VAPPUGOSPELIIN jey! (: Kiva  ilta tulos siis! Ja sitten torstaina on koululla BÄNDI-ILTA saa tulla katsomaan kun laulan ahhahha :D Mutta tästä päiväst kerron joku muu päivä, kohta kiire bussille, joten
Hyviä vappuja!

Ps. Robin heitti mulle päivä kuvina-haasteen, mutta haluisin tehä sen jonain aika normaalina päivänä ja nyt ei ihan heti oo sellasia tulossa mut tollane postaus tiedossa sitte myöhemmin kans! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti