maanantai 8. huhtikuuta 2013

Something to live for

Murrrrr. Selkä. On. Kipeä. ;____; Sitä särki viikonloppunaki öisin paljon, mut kelasin että se on vaan siitä kun huono sänky Hietoinrannassa. Ei ollut. Tänä aamuna heräsin ties kui aikasin koska selkään sattu. Wohoooo mä millää parin tunnin yöunilla kouluun mee, varsinki ku tää flunssa ei oo vieläkää ohitte kun menin eilen illalla jäälle?? Hyvä minä, mikä neronleimaus, koska se ei todellakaan osottautunu mikskään hyväksi ideaksi ja yskänlääkeki alkaa olee loppumassa. Heräsin varmaan joskus neljältä enkä saanu enää nukuttua ja seittemältä nousin sit ylös ja oon tässä nyt vaan pomppinu ympäriinsä, venytelly ja syöny särkylääkkeitä. Äsken kävin fysioterapeutilla, jospa sen jumppavinkit jotain auttas (:

MUTTA sitten viikonloppuun

"Me saamme kasvaa,
Syömme pashaa,
Lisää rasvaa,
Maha kasvaa!"

Siinä tunnelmia, paitsi ettei me syöty pashaa. Tää oli Sailan kans kai jo 11. kerta Hietoinrannassa "junnuleirillä" ja aina yhtä mukavaa siellä. Tosin lapset vaan pienenee vuos vuodelta, nytkin siellä oli jotain kaheksanvuotiaita, mut ne on söpöjä niin ei siinä mitään :3 Ja oli sielä Heliki ja se on -96 niin eipä oltu ees vanhimpia :DDD
Voitin Sailan 6. vuoden tappioputken jälkeen kiinanshakissa!!! :3 Oon niin ylpee itestäni!!

Tässä paljon kuvia koska ne on parhaita (ja niitä todellakin on paljon)

Pallokala
Aw söppänäpöppänä :3
Epic Teinipeili!
Heli oo quuma (puuma)
Kukkuu
Fariseus vai publikaani?
Johannes ja Jeezuz äijät!
Sailakin tykkää lapsista
huppapuppaa purkkapalloo
Ja voiton jälkeen maailman pahin tappio??? 

Kiitokset kaikille ketä oli messissä jonneilemassa!♥ Ootte parhaita.
(Sailan ja meikän mätöista ei oo kuvaa kun en jaksanut muokkaa mitään kollaasia, yrittäkää elää nyt ilman meidän ruokakuvia :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti