tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tänään lähtee, mennään voittamaan!

Viikonloppuna oltiin Hunters C-tyttöjen kanssa Tanhuvaarassa turnauksessa. Koko joukkue oli ekaa kertaa kasas, suurin osa pelas viime kaudella D-tytöissä tai jossain muualla, ja sit meikä, Saana, Tea ja Oona ketkä viime kauden pelaili Sansun kaa. Mukana oli siis yhteensä 13 tyyppiä, Saana, Oona, Tea, Sara, Neea, Vera, Miressa, Emppu, Rebecca, Julia, Unni, Karita, Kiia ja minä plus valmentajat ja pari vanhempaa.





(Päässäni soi yllä olevat biisit. Oli siis loistavat koppimusat (y) kiitos bieber-fanit. Kiitti myös Robinille joka neuvo miten noi biisit saa tolleen pieneks)

Lauantaiaamu alko semmosella puol seiskan herätyksellä jee kivaa pidän niin kovasti aamuista. Mut tultii onneks hakee kotiovelta nii ei tarvinnu mennä seittemäks Porvoosee. Menin Saanan kyyil ja siel oli mukan kans Tea, Sara, Nea ja Vera. Nukuttiin melkeen koko 4h:n matka ja eksyttiin vaan pari kertaa.

"Tuolta pääsee!!!!" t.IPhone
Paikan päällä meitä ootti ruoka ja eka peli alko sitten melkein heti. Otettiin ihan komeesti turpiin 11-0 KuKilta (::: Sen jälkeen saatiin huoneet, laitettiin meiän huonetta sitten vähän uuteen uskoon, ku sisustaminen on aika tärkeetä kuiteskin.
Tässä ei ole kuvaa meiän huoneesta koska en aio paljastaa meiän sisutussalaisuuksia. Hjallis, olkaa hyvä.
Sitten käytiin syömässä ja mentiin takas huoneeseen riehumaan rauhoittumaan. Äänitettiin mm. ukko nooa-kaanon, mutta se on liian kaunista kuultavaa kaikkien korville. Oona otti kanssa meitsin kameralla aika paljon kuvia, joista kovinkaan moni ei oo julkasukelposia :DDD
No aww suloset :D
....En selvästikään tajunnut kuvan ideaa :D....
Joskus viiden maissa oli ryhti- ja liikkuvuuskartoitus, mentiin sinne neljän hengen porukoissa. Minä, Saana, Tea ja Oona, testattiin omatoimisesti kanssa polvesta refleksit ja keppitaistelutaidotkin. Sitten oli peli Jokipoikia vastaaj ja hävittii sekin 3-1 :( Sitten mentiin syömään iltapalaa. Me neljä ja Rebecca oltiin kai aika hitaita syömään ja kaikki muut lähti sieltä meitä ennen saunomaan. Eksyttiin väärälle saunalle missä oli jotain miehiä jotka kyl sitten lähti sieltä kun me avattiin se ovi...... :DDDDDD Lopulta löydettii sit oikee paikka kuitenki (: Kaikki muut meni sit saunomaan mut me oltiin jo käyty hallil suihkus/ ei haluttu mennä saunaan joten mentiin eka vessaan ottaa teinipeilikuvia, sen jälkeen käytävälle leikkimään hamstereita ja sen jälkeen leikkipuistoon.

Habahabaa
Fail :DD:D:D:D
Saana nään painajaisii näistä sun leuanvetokuvista :DD

Sitten oliki jo aika myöhä ja yheltätoista meillä oli joukkuepalaveri jossa kerrottiin että aamupalalla pitää olla viimestään 06:30♥♥♥♥♥ jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aamua alko kuudelta heräämisellä ja aamupalalla ja alkulämpällä. Kasilta alko peli Kalpaa vastaan, Karita ei pelannu siinä, joten se toimi mun valokuvaajana! Joten nyt pelikuvia:
MAAALII!!!
Ei hävitty kun 2-4 :P Ton pelin jälkeen oli taukoa puoltoista tuntia ja sitten alko peli Jypiä vastaan, ja VOITETTIIN woohoo (:: Sitten luultiin että oltiin turnaukses neljänsii, mut sit meille sanottiinki et oltas oltu viidensii??? Joten käytiin äkkiä syömässä. Oltiin sitten alkuverkalla ku saatii selville että oltiinkin neljänsiä ja seuraava peli onki vasta puolentoista tunnin päästä. Noh, rentouduttiin siinä pihalla sitten vähän (;
Pituusjärjestys
"Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää"
Pakkiparii♥
Kaks vikaa peliä oli putkeen, toinen Jypiä vastaan, voitettiin 2-0 ja toinen Jokipoikia vastaan ja hävittiin jonkinverran (en muista apua :D// Edit:hävittii 3-0, kiitos Julia!) Eli lopullinen sijoitus oli 4! ♥ Ei huono, ottaen huomioon esim sen että eka kerta kun tää joukkue kasassa ja meillä oli paljon pikkusia ja kuitenki koko ajan pelaaminen parani jiiänee (:
Sitten alko matka kotiin (Porvoon kautta jossa pompin tyhjällä hallin pihalla Rebecan kanssa) ja kotona sitten vihdoin klo 11♥ 
Kiitti Parhaat!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti