keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Vårens första dag


Tänään, kun kävelin pysäkiltä kotiin Janin kanssa, huomasin että kevät on tullu. Takki päällä oli kuuma ja missään ei oo enää lunta, paitsi meidän takapihalla. Pianotunnilla en osannut soittaa mitään. Varsinkaan primavista-säestyksiä ja soinnutuksia. Kyllä ne kappaleet ihan kivasti menee mutta soinnutus ja säestys, kun en saa niitä siinä 10 minuutissa kasaan. Perjantaina on tutkinnon toinen osa enkä oo vielä ekastakaan osasta saanut tehtyä postausta. No kyllä joskus vielä teen sen.
Tänään oon ollu pitkästä aikaa hyvällä tuulella. Olin viikonloppunakin hyvällä tuulella koska oli hauskaa mutta nyt oon hyvällä tuulella. Eri asia, mutta joo se on ihan kivaa. Aamulla kävin kuraattorilla jutskaamassa ja sain puhuttua paljon juttuja läpi (Noniin apua nyt kirjoitin sen tännekin että käyn siellä, mutta ei kai se kamalan iso juttu oo???). Ennen ussantuntia harjoiteltiin vappujuhlien talenttia varten tanssia. "Tauskin tanssitytöt", koska Tauski ja Gambia. Se näytti yllättävän hyvälle kun videoitiin se. Paremmalta kun viime viikolla, sitä edellisellä, tai siinä vaiheessa kun vasta suunniteltiin sitä. Harjoitus tekee mestarin myös tanssissa, jota en oo koskaan tätä ennen tehnyt. Perse vaan heilumaan ja that's it. Ussantunnit meni miniläppäreiden ansiosta enemmän tanssimiseksi ja musan kuunteluksi kun ryhmätyön tekemiseksi.
Eilen katsoin euroviisaita, jossa suomenruotsalaiset arvostelee kaikki euroviisubiisit läpi ja löysin uuden lempparibiisin. Kännykkä on täynnä uutta musaa. Parhautta♥ Eihän siihen mennytkään kun 5 päivää ennenkuin yhtään biisiä edes sain siihen, koska kännykällä on jotain maailmaa vastaan. Siitä ei voi siirtää mitään koneelle, eikä koneesta mitään siihen. Enää se ei muodosta edes bluetooth-yhteyttä.
Enää ~26 koulupäivää jäljellä.

(Älkää luulko että täällä mitkään kukat vielä kukkii, nää kuvat on vuosilta kukka ja keppi kun en vielä ollut hajottanut mun pikkupokkaria, toukokuulta tai Ruotsista)
Ja kun nää kaikki muutkin kuvat on vanhoja niin tässä minä ennen seiskaluokkaa. Järkyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti