maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäine!

Heijj!

Vietin siis pääsiäisen Ryttylässä :3
Lähdettiin torstaina koulun jälkeen sinne Sailan kaa, nukuin koko automatkan. Rydessä parasta on kun näkee kavereita! Jeyy kaikki on huipputyyppejä sielä, varsinki luovat♥ Pelattiin slendermaniä, Sara on hauska. Oltiin täydellisiä naisia. Jumiksessa joillain vähän pärisi, ei minulla ainakaan. Hävisin fruitninja-skaban miljoona kertaa. Rukoushuone oli kiva, samoin lautapelit. Kohokohtiin kuulu myös pöllöretki ja kovaa laulaminen, sheikkaaminen ja liian vähän nukkuminen. En jaksa selitellä tässä nyt enempää, koska kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, hehheh. Eeppinen viikonloppu jälleen kerran.

Reissu alkaa!
Immanuel, Musiikkiteatterilinja ja HB!
(Siellä oli kans G-powered, mut siitä ei tullu otettuu kuvii.)
Täykkärit♥
Ihquin teinipeili ever (;
Retut on kujalla
Sydämmellinen ja kristillinen vanukas sekä pääsiäispupu made by luovat♥


"Pöllöt. Tässä pöllöretkessä oli kuitenki jotain erilaista. Osallistujia oli nimittäin 12 ja pöllöily oli sen mukasta, vaikka lopuks todettiinki ettei tää nyt pöllömpää ollu kuitenkaan. Sanoisin että tää jos mikä EI ollu hiljasta toimintaa ;DD (Mulla oli vaikeuksia saaha porukka hiljenemään edes sen kolme kertaa ja lopuks möykkäsin varmaan ite kaikista pahimmin...) Ainoan läheltä ohi ajaneen auton kuski saatto saaha jonkunlaisen järkytyksen ku asetuttiin auton lähestyessä pimeän tien molemmille puolille kunniakuja-asentoon, ainaki tää auto melkeen pysähty siinä tilanteessa :D Reissun aikana otetuista kuvista ei puhuta yhtään sen enempää ku niistäkään, jotka synty photoboothilla leikkiessä aikasemmin. Säälittävää, että jotkut tarvii tollaseen menoon alkoholia ;D"

-Kuvaus pöllöretkestä, Tommin blogista!


Gamers (;
Rukoushuone c:
Univelkaa tuhat tuntia, läksyt tekemättä, kokeisii harjottelematta jiiänee, mutta mitä pienistä. Elämässä on nii paljon tärkeempiäki juttuja ku koulu niin en jaksa kinostua noista :D Pianoo oon sentää soittanu, jee (:

Moikkaa!

2 kommenttia: